MRKS Admin
المساهمات : 255 تاريخ التسجيل : 07/09/2008
| موضوع: بطاطس بالجبنة الرومى الخميس سبتمبر 18, 2008 11:26 am | |
| المقادير:
2حبة بطاطس متوسطة- 150 جرام جبنة تركى- 100 جرام زيتون اخضر- 2حبة طماطم او بندورة- 1 حبة فلفل رومى اخضر- و1 فلفل احمر- 2 فص ثوم مفروم- 1ملعقة ص ملح- و1 ملعقة صغيرة فلفل اسود.
الطريقة:
تقطع البطاطس مكعبات وتقلى فى الزيت ثم تترك جانبا تقطع الطماطم والفلفل والزيتون ثم نضع فى مقلاة شوية زيت حوالى 2ملعقة ونقلى بها الثوم حتى يصبح ذهبى ثم نضع عليه الطماطم والفلفل الاخضر والاحمر لمدة 2 دقيقة ثم نضع البطاطس المقلية والزيتون والجبنة الرومى والملح والفلفل الاسود ونقلب المقدار حتى تسيح الجبنة ونرفعه من على النار ويقدم مع الخبز الطازج وبالهنا والشفا جربوه | |
|
مراهقت بنات Admin
المساهمات : 154 تاريخ التسجيل : 07/09/2008
| موضوع: رد: بطاطس بالجبنة الرومى الخميس سبتمبر 18, 2008 5:20 pm | |
| يعطيك الف الف الف الف عااااااااااااااااافيه
يسلمووووووووووووو | |
|